Sloopwerken

Bent u op zoek naar sloopwerken? Daarvoor bent u bij AVS Recycling aan hét juiste adres. Zo beschikt AVS Recycling over de juiste middelen en mogelijkheden om uw sloopwerken uit te voeren. Samengevat kan AVS Recycling zowel kleine, als grote sloopwerken aan. Daardoor kunt u bijvoorbeeld van garagebox tot bedrijfspand laten slopen door uw sloopwerken specialist. Daarnaast zorgt AVS Recycling voor het verantwoord verwerken van uw materialen. Zo worden herbruikbare grondstoffen gescheiden én gerecycled tot nieuwe grondstoffen. Daardoor draagt u, zelfs met het slopen van uw object, bij aan een beter en schoner milieu. Wilt u meer weten over sloopwerken van AVS Recycling? Neem dan contact op met AVS Recycling voor meer informatie.

Op het gebied van slopen is AVS Recycling een betrouwbare partner dat zorg draagt voor het goed recyclen en verwerken van materialen. Heeft u hulp nodig met het slopen in en rondom uw huis of bedrijf? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij staan namelijk altijd voor u klaar! Klik op de button hier onder.

Sloopwerken

Sloopbedrijf in de buurt

Doordat AVS Recycling is gevestigd in Nijverdal kunnen wij van daar uit uw sloopklus uitvoeren. Zoals gezegd kan AVS Recycling zorgen voor de sloop van kleine objecten zoals bijvoorbeeld een garagebox of aanbouw. Maar ook kan AVS Recycling voorzien in de vraag naar het slopen van grote objecten zoals woningen of bedrijfspanden. Bovendien gaan onze specialisten uw object vooraf nauwkeurig inspecteren. Zo kunnen, vooraf, al herbruikbare objecten worden veiliggesteld. Doordat er goederen worden gered voor een tweede leven levert u een bijdrage aan een schoner en duurzamer milieu.

AVS Recycling levert bijdrage aan duurzaam milieu

Door herbruikbare goederen te redden van de schroothopen levert AVS Recycling een bijdrage aan een duurzamer milieu. Wanneer u kiest voor AVS Recycling draagt u automatisch mee aan een schoon milieu. Tenslotte begint het opschonen van de aarde bij ons zelf. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van sloopbedrijf AVS Recycling? Neem dan contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Heeft u een sloopobject?

Neem contact op met AVS Recycling wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van ons sloopbedrijf.

Neem contact op

Direct de laatst bekende oud ijzer prijs weten?

AVS Recycling beschikt over een oud ijzer prijzen app voor zowel Android als iOS. Daardoor kunt u op bijna ieder type smartphone de laatst bekende dagprijzen bekijken. In de app vind u overzichtelijk de laatst bekende prijzen. De prijzen dienen ter indicatie. Aan de getoonde prijzen zijn geen rechten te ontlenen. Tarieven kunnen wijzigen aan de hand van dagkoersen. Wilt u weten of de getoonde prijs dé beste prijs is? Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.