Over AVS Recycling in Nijverdal

Wij kopen alle gangbare soorten ijzer- en staalschroot.

AVS Recycling houdt zich bezig met recycling en handel in oud ijzer en metaalafvallen zoals aluminium, koper, lood en zink. Verkleinen, ontmantelen, sorteren, knippen, snijbranden en slijpen zijn onderdelen van het recyclen die wij voor u kunnen uitvoeren. Ook kunt u bij ons terecht voor overtollige materialen zodat deze niet ongewenst in omloop komen. AVS Recycling beschikt momenteel over een weegbrug, heftrucks en diverse containers. Naast het recyclen nemen wij ook ferro en non-ferro metalen in, alsook autowrakken en katalysatoren. Wij staan voor scherpe prijzen, goede logistieke afwikkeling en voor eerlijke, klantgerichte service.

Ook voor containerservice het juiste adres!

Wilt u uw afval afvoeren en wilt u hiervoor een container huren in Twente? AVS Recycling is een betrouwbare partner op het gebied van afvalverwerking en recycling. AVS Recycling biedt gratis container plaatsing aan voor al uw oud ijzer en metalen. U kunt bij ons diverse soorten containers huren, ongeacht uw werkzaamheden. Het ophalen en het brengen van deze containers is gratis. Dus gaat u bijv. uw huis verbouwen of slopen, dan hebben wij de juiste container voor u. Heeft u hulp nodig bij het slopen, dan bent u ook bij AVS Recycling aan het juiste adres. Wij kunnen diverse sloopwerkzaamheden voor u uitvoeren.

Oud ijzer inleveren Heeten Container huren Vriezenveen Zink recyclen AVS Recycling oud ijzer

Bedrijfsimpressie AVS Recycling Container

Bedrijfsimpressie AVS Recycling Heftrucks

Bedrijfsimpressie AVS Recycling

Neem contact op

Wilt u meer weten over één van onze diensten of heeft u een vraag?

Wanneer u van uw oud ijzer af wilt, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

U kunt ook op de hoogte blijven van de laatste oud ijzer prijs via onze eigen app. Download onze app nu in de Apple app store of de Google play store

AVS Recycling
AVS Recycling