Katalysatoren recycling

Katalysatoren  kopen wij, AVS Recycling, in voor u. Deze verwerken wij tot een 100% bruikbare grondstof. Katalysatoren recycling passen wij toe om de edelmetalen, die verwerkt zitten in een katalysator, terug te winnen. In het keramiek van de katalysatoren zitten edelmetalen zoals platina, rhodium en palladium verwerkt. Deze edelmetalen worden door AVS Recycling opgevangen en verwerkt.

Nadat de katalysator door AVS Recycling is ingekocht wordt de katalysator geknipt en wordt het keramiek gescheiden. Wij geven u door onze kennis en expertise alle juiste informatie over het recyclen van de katalysatoren. Door onze kennis in  het recyclen kunnen wij alle edelmetalen goed scheiden van het restafval. Zo halen wij er alles uit wat er in zit.

De prijzen worden dagelijks aan de edelmetaalkoers aangepast. Daardoor bent u verzekerd van een correcte prijs. Dit maakt onze werkwijze uniek. Ter indicatie kunt u altijd informeren naar de prijzen. Grote partijen zijn wel het beste ter plaatste te beoordelen voor een exacte waardebepaling. Onze vakkundige medewerkers zijn u graag van dienst.  Wilt u op de hoogte blijven van de laatste prijzen? Download dan u de AVS Recycling app in de app stores, Apple of Android.

Katalysatoren

Neem contact op

Heeft u een katalysator voor ons?

Wanneer u van uw katalysator af wilt, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op