Sloopdiensten Vriezenveen

U heeft gezocht op Sloopdiensten Vriezenveen en bent bij ons terecht gekomen. Dat komt goed uit, want wij (AVS Recycling) kunnen diverse sloopdiensten voor u uitvoeren. Een groot sloopproject of kleine sloop werkzaamheden? AVS Recycling kan elke opdracht aan. Van buitenaf gezien lijken sloop werkzaamheden soms eenvoudig. Echter, het veilig en zorgvuldig uitvoeren van een sloopproject vraagt om de nodige kennis. Daarom is een goede voorbereiding belangrijk bij alle sloopwerken. Daarnaast volbrengen wij de sloopwoorden met de juiste aanpak en met zorg voor de omgeving. Kortom: bij ons bent u altijd verzekerd van het gewenste resultaat voor uw Sloopdiensten Vriezenveen.

Op het gebied van slopen is AVS Recycling een betrouwbare partner dat zorg draagt voor het goed recyclen en verwerken van materialen. Heeft u hulp nodig met het slopen in en rondom uw huis of bedrijf? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden voor Sloopdiensten Vriezenveen. Wij staan namelijk altijd voor u klaar! Klik op de button ‘Neem contact op’ onderin de pagina.

sloopdiensten Sloopdiensten Vriezenveen

Of wilt u een autowrak inleveren?

Elk autowrak heeft onderdelen die voor recycling in aanmerking komen. Bijvoorbeeld plastic delen of rubber van de ruitenwisser, evenzeer een autoruit, staal, ijzer, glas en schuimrubber. Al deze stoffen kunnen opnieuw verwerkt worden tot andere producten. Bovendien tref je vaak nog goed en fraaie onderdelen aan die als nieuw zijn. Denk maar eens buitenspiegel, remkabel of tellerklok of wat te denken van gave velgen? Allemaal prachtige onderdelen die hergebruikt worden. Bovendien lever je een goede bijdrage aan een duurzaam milieu.

AVS Recycling levert bijdrage aan duurzaam milieu

AVS Recycling verwerkt al jaren autowrakken. De kennis en het materieel zijn top en aanwezig. Samengevat u levert uw oud ijzer of autowrak in bij een goed georganiseerd bedrijf. Vooral dankzij een strakke planning garanderen wij onze klanten een wekelijkse afwikkeling tegen zeer goede prijzen!

En wist je dat u ook op de hoogte kan blijven van de laatste oud ijzer prijs via onze eigen app. Download onze app nu voor de Play Store en de App Store.

Neem contact op

Heeft u oud ijzer of een autowrak voor ons?

Wanneer u van uw autowrakken of schade auto’s af wilt, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op