Sloopdiensten Rijssen

U heeft gezocht op Sloopdiensten Rijssen en bent bij ons terecht gekomen. Dat komt goed uit, want wij (AVS Recycling) kunnen diverse sloopdiensten voor u uitvoeren en zijn daarom verheugd om u hier te hebben. Een groot sloopproject of kleine sloop werkzaamheden? AVS Recycling kan elke opdracht aan. Van buitenaf gezien lijken sloop werkzaamheden soms eenvoudig.

Echter, het veilig en zorgvuldig uitvoeren van een sloopproject vraagt om de nodige kennis. Daarom is een goede voorbereiding belangrijk bij niet alleen de sloopdiensten Rijssen, maar alle sloopwerken. Daarnaast volbrengen wij de sloopwerken met de juiste aanpak en met zorg voor de omgeving. Kortom: bij ons bent u altijd verzekerd van het gewenste resultaat als het gaat om de sloopdiensten Rijssen, maar ook sloopdiensten in het algemeen.

Op het gebied van slopen is AVS Recycling een betrouwbare partner dat zorg draagt voor het goed recyclen en verwerken van materialen. Heeft u hulp nodig met het slopen in en rondom uw huis of bedrijf? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij staan namelijk altijd voor u klaar! Klik op de button ‘Neem contact op’ onderin de pagina. U kunt ons ook in de gaten houden op Facebook.

Sloopdiensten Rijssen

Of wilt u een autowrak inleveren?

Elk autowrak heeft onderdelen die voor recycling in aanmerking komen. Bijvoorbeeld plastic delen of rubber van de ruitenwisser, evenzeer een autoruit, staal, ijzer, glas en schuimrubber. Al deze stoffen kunnen opnieuw verwerkt worden tot andere producten.

Bovendien tref je vaak nog goed en fraaie onderdelen aan die als nieuw zijn. Denk maar eens buitenspiegel, remkabel of tellerklok of wat te denken van gave velgen? Allemaal prachtige onderdelen die hergebruikt worden. Bovendien lever je een goede bijdrage aan een duurzaam milieu. Bij meer vragen kunt u ons altijd contacteren!

AVS Recycling levert bijdrage aan duurzaam milieu

AVS Recycling verwerkt al jaren autowrakken. De kennis en het materieel zijn top en aanwezig. Samengevat u levert uw oud ijzer of autowrak in bij een goed georganiseerd bedrijf. Vooral dankzij een strakke planning garanderen wij onze klanten een wekelijkse afwikkeling tegen zeer goede prijzen! Bekijk ook zeker eens onze Facebook pagina!

Neem contact op

Heeft u oud ijzer of een autowrak voor ons?

Wanneer u van uw autowrakken of schade auto’s af wilt, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op
Sloopbedrijf Salland Sloopdiensten Rijssen Container huren Twente Sloopbedrijf Nijverdal AVS Recycling - metaal recycling