Sloopbedrijf Nijverdal

U heeft gezocht op Sloopbedrijf Nijverdal en bent bij ons terecht gekomen. Dat komt goed uit, want wij (AVS Recycling) kunnen diverse sloop werkzaamheden voor u uitvoeren. Een groot sloopproject of kleine sloop werkzaamheden? AVS Recycling kan elke opdracht aan. Van buitenaf gezien lijken sloop werkzaamheden soms eenvoudig. Echter, het veilig en zorgvuldig uitvoeren van een sloopproject vraagt om de nodige kennis. Daarom is een goede voorbereiding belangrijk bij alle sloopwerken. Daarnaast volbrengen wij de sloopwoorden met de juiste aanpak en met zorg voor de omgeving. Kortom: bij ons bent u altijd verzekerd van het gewenste resultaat.

Op het gebied van slopen is AVS Recycling een betrouwbare partner dat zorg draagt voor het goed recyclen en verwerken van materialen. Heeft u hulp nodig met het slopen in en rondom uw huis of bedrijf? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij staan namelijk altijd voor u klaar!

Download de AVS Recycling mobiele applicatie

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele schrootprijzen? Hiervoor hebben wij een app laten ontwikkelen en op deze manier kunnen wij u altijd de juiste prijs tonen voor uw oud ijzer en metalen. Benieuwd naar de prijzen van dit moment? Download dan snel onze AVS Recyling app op uw telefoon.

Sloopbedrijf Nijverdal Oud ijzer inleveren Salland AVS Recycling - sloopdiensten

sloopbedrijf nijverdal

Of wilt u een autowrak inleveren?

Elk autowrak heeft onderdelen die voor recycling in aanmerking komen. Bijvoorbeeld plastic delen of rubber van de ruitenwisser, evenzeer een autoruit, staal, ijzer, glas en schuimrubber. Al deze stoffen kunnen opnieuw verwerkt worden tot andere producten. Bovendien tref je vaak nog goed en fraaie onderdelen aan die als nieuw zijn. Denk maar eens buitenspiegel, remkabel of tellerklok of wat te denken van gave velgen? Allemaal prachtige onderdelen die hergebruikt worden. Bovendien lever je een goede bijdrage aan een duurzaam milieu.

AVS Recycling levert bijdrage aan duurzaam milieu

AVS Recycling verwerkt al jaren autowrakken. De kennis en het materieel zijn top en aanwezig. Samengevat u levert uw oud ijzer of autowrak in bij een goed georganiseerd bedrijf. Vooral dankzij een strakke planning garanderen wij onze klanten een wekelijkse afwikkeling tegen zeer goede prijzen!

Sloopbedrijf Nijverdal
Neem contact op

Heeft u oud ijzer of een autowrak voor ons?

Wanneer u van uw autowrakken of schade auto’s af wilt, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op
Sloopbedrijf Salland Sloopdiensten Rijssen Container huren Twente Sloopbedrijf Nijverdal AVS Recycling - metaal recycling