Plaatstaal recyclen

Wilt u graag uw plaatstaal recyclen? Bij AVS Recycling bent u dan aan hét juiste adres. Wij van AVS Recycling zijn een betrouwbare partner op het gebied van afvalverwerking en recycling. Zo ook plaatstaal recyclen. Ook kunt u bij AVS Recycling gemakkelijk containers huren voor uw afval. Hieruit volgt dat het ophalen en brengen van deze containers gratis is. Wij zijn u graag van dienst met onze eigen container service.

Een schrootcontainer is namelijk zeer geschikt voor het inzamelen van grote hoeveelheden plaatstaal recyclen. Daarnaast draagt onze service zorg voor een zeer snelle en ook effectieve afvoer van uw plaatstaal recyclen. Bovendien verloopt het hele traject volgens de laatste en hoogste milieu eisen. Op deze manier kunt u er vanuit gaan dat uw metalen op de juiste wijze worden gerecycled. Dit uiteraard tegen de hoogste schrootprijzen. Kortom, voor plaatstaal recyclen bent u bij AVS Recycling aan hét juiste adres!

plaatstaal recyclen

100% Recycling

AVS Recycling koopt alle gangbare soorten plaatstaal (ferro). Deze worden door ons gesorteerd, bewerkt en opgeslagen. Hierna vindt uw metaalafval de meest efficiënte weg per vrachtwagen of schip naar verschillende staalfabrieken in binnen- en buitenland.

Dit bespaart energie en primaire grondstoffen en is dus minder belastend voor het milieu en goed voor uw portemonnee. Tot slot wordt dit oude ijzer in de staalovens omgesmolten tot nieuw staal en kan het gebruikt worden voor nieuwe toepassingen. Wilt u plaatstaal recyclen? Kom dan langs bij AVS Recycling.

AVS Recycling levert bijdrage aan duurzaam milieu

AVS Recycling verwerkt al jaren allerlei soorten metalen. De kennis en het materieel zijn top en aanwezig. Samengevat u levert uw oud ijzer of autowrak in bij een goed georganiseerd bedrijf. Vooral dankzij een strakke planning garanderen wij onze klanten een wekelijkse afwikkeling tegen zeer goede prijzen!

De scherpste prijs voor uw Ferro & Non-Ferro metaal?

Wij zijn er voor zowel de particuliere klant, de zelfstandig ondernemer als de zakelijke markt. Of het nu gaat om een op maat gemaakte offerte, de hoogste oud ijzer prijzen of deskundig advies, u bent bij AVS Recycling aan het juiste adres. Wilt u direct de scherpste prijs voor uw oud ijzer of oud metaal? Dan kunt u ons altijd een foto sturen via Whatsapp naar +316 – 12198086, u krijgt altijd een snel antwoord van ons!

Download de AVS Recycling mobiele applicatie

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele schrootprijzen? Hiervoor hebben wij een app laten ontwikkelen en op deze manier kunnen wij u altijd de juiste prijs tonen voor uw oud ijzer en metalen. Benieuwd naar de prijzen van dit moment? Download dan snel onze AVS Recycling app op uw telefoon.

android store 1 | AVS Recycling | Metaalrecycling

apple store 1 | AVS Recycling | Metaalrecycling