Accu inleveren

Wilt u graag uw oude accu inleveren maar weet u niet waar u dit kunt doen? Dan bent u op zoek naar AVS Recycling. Bij ons heeft u de mogelijkheid om als particulier of zakelijke klant uw oude accu in te leveren. U ontvangt een eerlijke prijs voor uw oude accu inleveren. Wij zorgen er vervolgens voor dat de oude accu hergebruikt kan worden.

Zo kunnen we bijvoorbeeld de accu verwerken zodat deze gebruikt kan worden voor de productie van nieuwe materialen. Dit heeft een positieve werking op het milieu aangezien er minder nieuwe grondstoffen gebruikt worden wanneer de oude accu gerecycled kan worden.. Het gerecyclede materiaal kan namelijk gebruikt worden voor de productie van nieuwe producten in plaats van dat het op de stort beland.  Heeft u vragen op het gebied van uw oude accu inleveren? Neem dan contact op!

Heeft u hulp nodig bij het sloopwerk? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk ook diverse sloopwerkzaamheden voor u uitvoeren. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het vlak van een Afvalcontainer huren Nijverdal? Neem dan contact met ons op!

Oude accu inleveren

Inleveren oude accu

Metaalafval inleveren?

Wanneer u metaalafval of een oude accu inleveren wilt, bent u bij AVS Recycling aan het juiste adres. Hierbij kunt u onder andere denken aan aluminium, zink of zelfs autowrakken. Zo heeft elk autowrak onderdelen welke voor recycling in aanmerking komen. Bijvoorbeeld plastic delen of rubber van de ruitenwisser, autoruit, staal, ijzer, glas en schuimrubber. Al deze stoffen kunnen opnieuw verwerkt worden tot andere producten.

Bovendien tref je vaak nog goed en fraaie onderdelen aan die als nieuw zijn. Denk maar eens buitenspiegel, remkabel of tellerklok of wat te denken van gave velgen? Allemaal prachtige onderdelen die hergebruikt worden. Bovendien lever je een goede bijdrage aan een duurzaam milieu.

Over AVS Recycling

Doordat AVS Recycling zorgt voor het verantwoord verwerken van al uw metaal afval zult u niet alleen bijdragen aan een duurzaam milieu. Ook wordt u beloont door middel van onze prijzen voor uw oud ijzer. Zo kunt u bij ons oud ijzer inleveren tegen de laatst bekende oud ijzer prijzen. Ook bieden wij gunstige voorwaarden voor een oude accu inleveren

Bovendien verwerkt AVS Recycling meer dan enkel metaalafval. Zo is het bovendien ook mogelijk om uw sloopopdracht te laten uitvoeren door AVS Recycling. Daardoor zal uw woning, garage, schuur, enzovoort op een verantwoorde manier worden gesloopt. Daarnaast verwerken wij de resten van uw woning tot een zo schoon mogelijk eindproduct. Wilt u meer informatie over een accu inleveren? Neem dan contact op met AVS Recycling voor meer informatie

Oude accu inleveren

Download AVS app

U kunt ook op de hoogte blijven van de laatste oud ijzer prijs via onze eigen app. Download onze app nu.

android store 1 | AVS Recycling | Metaalrecycling

apple store 1 | AVS Recycling | Metaalrecycling