Lood recyclen

Bij AVS Recycling kunt u gemakkelijk uw lood recyclen. Wij van AVS Recycling zijn een betrouwbare partner op het gebied van afvalverwerking en recycling. Daardoor kan u ook bij ons terecht voor het lood recyclen. Lood is een waardevol materiaal dat in veel aspecten van ons dagelijks leven gebruikt wordt. Denk aan autobatterijen tot loodgieterswerk en munitie. Het zal u ook vast niet verbazen wanneer we zeggen dat het lood recyclen ook aanzienlijk veel voordeel biedt voor het milieu. Het recyclen van lood is niet alleen goed voor het milieu, maar het heeft ook positieve gevolgen voor onze gezondheid en economie.

Bij AVS Recycling moedigen we u van harte aan om uw oude loodproducten in te leveren. Of het dus nu gaat om autobatterijen, loodhoudende bouwmaterialen of allerlei andere loodafval, bij ons kunt u terecht voor het lood recyclen. Kortom: voor lood recyclen bent u bij AVS Recycling aan het juiste adres!

Lood recyclen

100% Recycling

AVS Recycling koopt alle gangbare soorten lood (non-ferro). Deze worden door ons gesorteerd, bewerkt en opgeslagen. Hierna vindt uw metaalafval de meest efficiënte weg per vrachtwagen of schip naar verschillende staalfabrieken in binnen- en buitenland. Dit bespaart energie en primaire grondstoffen en is dus minder belastend voor het milieu en goed voor uw portemonnee. Tot slot wordt dit oude ijzer in de staalovens omgesmolten tot nieuw staal en kan het gebruikt worden voor nieuwe toepassingen.

contact

AVS Recycling levert bijdrage aan duurzaam milieu

AVS Recycling verwerkt al jaren allerlei soorten metalen. De kennis en het materieel zijn top en aanwezig. Samengevat u levert uw oud ijzer of autowrak in bij een goed georganiseerd bedrijf. Vooral dankzij een strakke planning garanderen wij onze klanten een wekelijkse afwikkeling tegen zeer goede prijzen!

De scherpste prijs voor uw Ferro & Non-Ferro metaal?

Wij zijn er voor zowel de particuliere klant, de zelfstandig ondernemer als de zakelijke markt. Of het nu gaat om een op maat gemaakte offerte, de hoogste oud ijzer prijzen of deskundig advies, u bent bij AVS Recycling aan het juiste adres. Wilt u direct de scherpste prijs voor uw oud ijzer of oud metaal? Dan kunt u ons altijd een foto sturen via Whatsapp naar +316 – 12198086, u krijgt altijd een snel antwoord van ons!

Download de AVS Recycling mobiele applicatie

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele schrootprijzen? Hiervoor hebben wij een app laten ontwikkelen en op deze manier kunnen wij u altijd de juiste prijs tonen voor uw oud ijzer en metalen. Benieuwd naar de prijzen van dit moment? Download dan snel onze AVS Recyling app op uw telefoon.

android store 1 | AVS Recycling | Metaalrecycling

Lood recyclen