Lood recyclen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het recyclen van lood? AVS Recycling is de specialist in afvalverwerking en recycling die u nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat uw lood op een verantwoorde manier wordt gerecycled. Lood, een materiaal dat breed wordt ingezet in ons dagelijks leven, van autobatterijen tot loodgietersmaterialen en munitie, heeft een aanzienlijke waarde, zowel economisch als ecologisch.

Lood recyclen biedt niet alleen milieuvoordelen, maar draagt ook bij aan de volksgezondheid en economische ontwikkeling. AVS Recycling stimuleert daarom het inleveren van oude loodproducten. Of het nu gaat om loodbatterijen, bouwmaterialen met lood of ander loodhoudend afval, wij staan klaar om u te helpen met het recyclen ervan.

Kies voor AVS Recycling voor verantwoorde en efficiënte loodrecycling. Wij garanderen een proces dat goed is voor zowel het milieu als de economie. Voor alle vormen van lood recyclen bent u bij AVS Recycling aan het juiste adres. Neem contact met ons op en draag bij aan een duurzamere wereld!

Lood recyclen

100% Recycling

AVS Recycling koopt alle gangbare soorten lood (non-ferro). Deze worden door ons gesorteerd, bewerkt en opgeslagen. Hierna vindt uw metaalafval de meest efficiënte weg per vrachtwagen of schip naar verschillende staalfabrieken in binnen- en buitenland. Dit bespaart energie en primaire grondstoffen en is dus minder belastend voor het milieu en goed voor uw portemonnee. Tot slot wordt dit oude ijzer in de staalovens omgesmolten tot nieuw staal en kan het gebruikt worden voor nieuwe toepassingen.

AVS Recycling levert bijdrage aan duurzaam milieu

AVS Recycling verwerkt al jaren allerlei soorten metalen. De kennis en het materieel zijn top en aanwezig. Samengevat u levert uw oud ijzer of autowrak in bij een goed georganiseerd bedrijf. Vooral dankzij een strakke planning garanderen wij onze klanten een wekelijkse afwikkeling tegen zeer goede prijzen!

De scherpste prijs voor uw Ferro & Non-Ferro metaal?

Wij zijn er voor zowel de particuliere klant, de zelfstandig ondernemer als de zakelijke markt. Of het nu gaat om een op maat gemaakte offerte, de hoogste oud ijzer prijzen of deskundig advies, u bent bij AVS Recycling aan het juiste adres. Wilt u direct de scherpste prijs voor uw oud ijzer of oud metaal? Dan kunt u ons altijd een foto sturen via Whatsapp naar +316 – 12198086, u krijgt altijd een snel antwoord van ons!

Download de AVS Recycling mobiele applicatie

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele schrootprijzen? Hiervoor hebben wij een app laten ontwikkelen en op deze manier kunnen wij u altijd de juiste prijs tonen voor uw oud ijzer en metalen. Benieuwd naar de prijzen van dit moment? Download dan snel onze AVS Recyling app op uw telefoon.

android store 1 | AVS Recycling | Metaalrecycling

Lood recyclen