Katalysator recycling

Zoekt u naar een plek voor uw katalysator recycling? Bij AVS Recycling bent u aan het juiste adres voor een katalysator recycling. Zo zorgt AVS Recycling er met een katalysator recycling voor dat uw product op een verantwoorde manier wordt verwerkt én bruikbare materialen worden gewonnen en opgeslagen voor een tweede leven. Doordat u zorgt voor een katalysator recycling zorgt u niet alleen dat bruikbare materialen gewonnen worden, maar ook draagt u daarbij mee aan een beter en schoner milieu.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of meer weten over katalysator recycling? neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wanneer u meer informatie wilt over de prijzen van de katalysator recycling kunt u daarvoor ook onze AVS Recycling app downloaden uit de app stores. Het kan ook zijn dat u zelfs kan verdienen op het inleveren van onderdelen en spullen. Meer weten over de katalysator recycling? Neem dan gerust contact op met AVS Recycling.

Katalysator recycling

Katalysator recycling

Metaalafval inleveren?

Wanneer u meer metaalafval wilt inleveren bent u bij AVS Recycling aan het juiste adres. Hierbij kunt u onder andere denken aan aluminium, zink of zelfs autowrakken. Zo heeft elk autowrak onderdelen welke voor recycling in aanmerking komen. Bijvoorbeeld plastic delen of rubber van de ruitenwisser, autoruit, staal, ijzer, glas en schuimrubber. Al deze stoffen kunnen opnieuw verwerkt worden tot andere producten. Bovendien tref je vaak nog goed en fraaie onderdelen aan die als nieuw zijn. Denk maar eens buitenspiegel, remkabel of tellerklok of wat te denken van gave velgen? Allemaal prachtige onderdelen die hergebruikt worden. Bovendien lever je een goede bijdrage aan een duurzaam milieu.

Over AVS Recycling

Doordat AVS Recycling zorgt voor het verantwoord verwerken van al uw metaal afval zult u niet alleen bijdragen aan een duurzaam milieu. Ook wordt u beloont door middel van onze prijzen voor uw oud ijzer. Zo kunt u bij ons oud ijzer inleven tegen de laatst bekende oud ijzer prijzen. Bovendien verwerkt AVS Recycling meer dan enkel metaalafval. Zo is het bovendien ook mogelijk om uw sloopopdracht te laten uitvoeren door AVS Recycling. Daardoor zal uw woning, garage, schuur, enzovoort op een verantwoorde manier worden gesloopt. Daarnaast verwerken wij de resten van uw woning tot een zo schoon mogelijk eindproduct. Wilt u meer informatie over uw oud ijzer of sloopwerk? Neem dan contact op met AVS Recycling voor meer informatie

Katalysator recycling

Download AVS app

U kunt ook op de hoogte blijven van de laatste oud ijzer prijs via onze eigen app. Download onze app nu.

android store 1 | AVS Recycling | Metaalrecycling

apple store 1 | AVS Recycling | Metaalrecycling