Container huren Twente

U heeft gezocht op Container huren Twente en bent bij ons terecht gekomen. Dat komt goed uit, want wij (AVS Recycling) zijn een betrouwbare partner op het gebied van afvalverwerking en recycling, waaronder een container huren Twente.. Daarnaast kunt u bij ons diverse soorten containers huren, ongeacht uw werkzaamheden. Hieruit volgt dat het ophalen en brengen van deze containers gratis is. Dus gaat u bijvoorbeeld uw huis verbouwen of slopen? Dan hebben wij de juiste container voor u.

Wij zijn u graag van dienst met onze eigen metaalcontainer service. Een schrootcontainer is namelijk zeer geschikt voor het inzamelen van grote hoeveelheden oud ijzer of metalen. Denk bijvoorbeeld aan oud aluminium, messing, rvs en meer. Daarnaast draagt onze service zorg voor een zeer snelle en ook effectieve afvoer van uw oud ijzer en metalen. Bovendien verloopt het hele traject volgens de laatste en hoogste milieu eisen. Op deze manier kunt u er vanuit gaan dat uw metalen op de juiste wijze worden gerecycled. Dit uiteraard tegen de hoogste schrootprijzen. Kortom: voor Container huren Twente bent u op het juiste adres!

container huren twente

Of wilt u een autowrak inleveren?

Elk autowrak heeft onderdelen die voor recycling in aanmerking komen. Bijvoorbeeld plastic delen of rubber van de ruitenwisser, evenzeer een autoruit, staal, ijzer, glas en schuimrubber. Al deze stoffen kunnen opnieuw verwerkt worden tot andere producten. Bovendien tref je vaak nog goed en fraaie onderdelen aan die als nieuw zijn. Denk maar eens buitenspiegel, remkabel of tellerklok of wat te denken van gave velgen? Allemaal prachtige onderdelen die hergebruikt worden. Bovendien lever je een goede bijdrage aan een duurzaam milieu.

AVS Recycling levert bijdrage aan duurzaam milieu

AVS Recycling verwerkt al jaren autowrakken. De kennis en het materieel zijn top en aanwezig. Samengevat u levert uw oud ijzer of autowrak in bij een goed georganiseerd bedrijf. Vooral dankzij een strakke planning garanderen wij onze klanten een wekelijkse afwikkeling tegen zeer goede prijzen!

En wist je dat u ook op de hoogte kan blijven van de laatste oud ijzer prijs via onze eigen app. Download onze app nu voor de Play Store en de App Store.

Neem contact op

Heeft u oud ijzer of een autowrak voor ons?

Wanneer u van uw autowrakken of schade auto’s af wilt, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op
Sloopbedrijf Salland Sloopdiensten Rijssen Container huren Twente Sloopbedrijf Nijverdal AVS Recycling - metaal recycling