Container huren Overijssel

U heeft gezocht op container huren Overijssel en bent bij ons terecht gekomen. Dat komt goed uit, want wij (AVS Recycling) zijn een betrouwbare partner op het gebied van afvalverwerking, recycling en container huren Overijssel. Daarnaast kunt u bij ons diverse soorten containers huren, ongeacht uw werkzaamheden. Hieruit volgt dat het ophalen en brengen van deze containers gratis is. Dus gaat u bijvoorbeeld uw huis verbouwen of slopen? Dan hebben wij de juiste container huren Overijssel voor u.

Wij zijn u graag van dienst met onze eigen metaalcontainer service. Een schrootcontainer is namelijk zeer geschikt voor het inzamelen van grote hoeveelheden oud ijzer of metalen. Denk bijvoorbeeld aan oud aluminium, messing, rvs en meer. Daarnaast draagt onze service zorg voor een zeer snelle en ook effectieve afvoer van uw oud ijzer en metalen. Bovendien verloopt het hele traject volgens de laatste en hoogste milieu eisen. Op deze manier kunt u er vanuit gaan dat uw metalen op de juiste wijze worden gerecycled. Dit uiteraard tegen de hoogste schrootprijzen. Kortom: voor Container huren Overijssel bent u hier aan het juiste adres!

container huren twente

Of wilt u een autowrak inleveren?

Naast het container huren Overijssel kunt u bij ons ook een autowrak inleveren. Elk autowrak heeft onderdelen die voor recycling in aanmerking komen. Bijvoorbeeld plastic delen of rubber van de ruitenwisser, evenzeer een autoruit, staal, ijzer, glas en schuimrubber. Al deze stoffen kunnen opnieuw verwerkt worden tot andere producten.

Bovendien tref je vaak nog goed en fraaie onderdelen aan die als nieuw zijn. Denk maar eens buitenspiegel, remkabel of tellerklok of wat te denken van gave velgen? Allemaal prachtige onderdelen die hergebruikt worden. Naast container huren Overijssel lever je op deze manier ook je steentje bij aan een duurzaam milieu.

AVS Recycling levert bijdrage aan duurzaam milieu

Wij leveren op meerdere manieren een bijdrage aan een duurzaam milieu. Natuurlijk met ons container huren Overijssel. Maar AVS Recycling verwerkt ook al jaren autowrakken. De kennis en het materieel zijn top en aanwezig. Samengevat u levert uw oud ijzer of autowrak in bij een goed georganiseerd bedrijf. Vooral dankzij een strakke planning garanderen wij onze klanten een wekelijkse afwikkeling tegen zeer goede prijzen!

Container huren Overijssel

Neem contact op

Heeft u oud ijzer of een autowrak voor ons?

Wanneer u van uw autowrakken of schade auto’s af wilt, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Container huren Overijssel

Container huren Overijssel