Container huren Daarle

Wanneer u zoekt naar container huren Daarle bent u bij AVS Recycling aan het juiste adres. Zo kunt u bij AVS Recycling een container huren om uw afval op een verantwoorde manier te verwerken. Bijvoorbeeld wanneer u werkzaamheden rondom uw bedrijf gaat verrichten en voor het vervoeren van het afval een container nodig heeft bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres. Daarnaast is het ophalen en brengen van de container gratis. Kortom, wilt u afval afvoeren? Bijvoorbeeld tijdens het verbouwen of slopen? Dan hebben wij de juiste container voor u.

Ook wanneer u zoekt naar een schrootcontainer bent u daarvoor bij AVS Recycling aan het juiste adres. Een schrootcontainer is zeer geschikt voor het inzamelen van grote hoeveelheden oud ijzer of metalen. Denk bijvoorbeeld aan oud aluminium, messing, rvs en meer. Daarnaast draagt onze service zorg voor een zeer snelle en ook effectieve afvoer van uw oud ijzer en metalen. Bovendien verloopt het hele traject volgens de laatste en hoogste milieu eisen. Op deze manier kunt u er vanuit gaan dat uw metalen op de juiste wijze worden gerecycled. Dit uiteraard tegen de hoogste schrootprijzen. Kortom: voor Container huren Daarle bent u op het juiste adres!

Container huren Daarle

Of wilt u een autowrak inleveren?

Elk autowrak heeft onderdelen die voor recycling in aanmerking komen. Bijvoorbeeld plastic delen of rubber van de ruitenwisser, evenzeer een autoruit, staal, ijzer, glas en schuimrubber. Al deze stoffen kunnen opnieuw verwerkt worden tot andere producten.

Bovendien tref je vaak nog goed en fraaie onderdelen aan die als nieuw zijn. Denk maar eens buitenspiegel, remkabel of tellerklok of wat te denken van gave velgen? Allemaal prachtige onderdelen die hergebruikt worden. Bovendien lever je een goede bijdrage aan een duurzaam milieu.

AVS Recycling levert bijdrage aan duurzaam milieu

AVS Recycling verwerkt al jaren autowrakken. De kennis en het materieel zijn top en aanwezig. Samengevat u levert uw oud ijzer of autowrak in bij een goed georganiseerd bedrijf. Vooral dankzij een strakke planning garanderen wij onze klanten een wekelijkse afwikkeling tegen zeer goede prijzen!

Neem contact op

Heeft u oud ijzer of een autowrak voor ons?

Wanneer u van uw autowrakken of schade auto’s af wilt, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op