Autowrak aanleveren

Wilt u uw autowrak aanleveren? Dat kan bij AVS Recycling. Wanneer een auto onherstelbaar beschadigd is, zitten hier vaak nog vele onderdelen bij die gerecycled kunnen worden. Deze onderdelen kunnen bijvoorbeeld verwerkt worden tot andere producten. Door deze onderdelen te recyclen voorkom je dat de onderdelen worden vernietigd. Daarbij is het recyclen van onderdelen goed voor het milieu. Wanneer u vragen heeft over het autowrak aanleveren, neem dan contact op met een van onze medewerkers. 

Oud metaal inleveren

Doordat AVS Recycling zorgt voor het verantwoord verwerken van al uw metaal afval zult u niet alleen bijdragen aan een duurzaam milieu. Ook wordt u beloont door middel van onze prijzen voor uw oud ijzer. Zo kunt u bij ons oud ijzer inleven tegen de laatst bekende oud ijzer prijzen. Bovendien verwerkt AVS Recycling meer dan enkel metaalafval. Zo is het bovendien ook mogelijk om uw autowrak aanleveren.

U kunt de meest actuele dagprijs voor uw metaal recycling vinden in onze speciale AVS Recycling app. Zo krijgt u een overzicht van de huidige koersen. Een dagprijs is afhankelijk van verschillende factoren. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de wijze van inleveren. Kortom, voor de meest actuele dagprijs kan u bij een van onze medewerkers uw metaal laten beoordelen. Zo krijgt u dé beste prijs. Wilt u ook verdienen aan uw ijzer? Kom dan langs bij AVS Recycling.

Over AVS Recycling

AVS Recycling is dé specialist op het gebied van metaalrecycling. Met uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij uw schroot verwerken tot herbruikbare grondstoffen voor nieuwe producten. U kunt uw metalen inleveren bij onze vestiging. Wilt u vooraf de dagprijzen weten? Download dan de AVS Recycling app in de appstores. Zo krijgt u vooraf een indicatie van de laatste dagprijzen. Let op; de getoonde prijzen zijn indicatief. De daadwerkelijke prijs hangt af van wijze van aanbieden, hoeveelheid. Onze specialisten zullen uw metalen beoordelen en u aan de hand daarvan de beste dagprijs bieden. Naast het recyclen van metalen nemen wij ferro en non-ferro metalen in, alsook autowrakken en katalysatoren. Wij staan voor scherpe prijzen, goede logistieke afwikkeling en voor eerlijke, klantgerichte service.

android store 1 | AVS Recycling | Metaalrecycling

apple store 1 | AVS Recycling | Metaalrecycling

Autowrak aanleveren

Metaalafval inleveren?

Wanneer u een autowrak aanleveren wilt, bent u bij AVS Recycling aan het juiste adres. Zo heeft elk autowrak onderdelen welke voor recycling in aanmerking komen. Door uw autowrak aanleveren,  draagt u bij aan een schoner milieu. Uw ingeleverde metalen verwerken en scheiden onze specialisten tot schone, en herbruikbare grondstoffen voor nieuwe producten.