Aluminium recyclen

Wanneer u zoekt naar aluminium recyclen bent u bij AVS Recycling aan hét juiste adres. Zo zorgt AVS Recycling voor een verantwoorde verwerking van uw metalen. Zo kunt u aluminium recyclen, bijdragen aan een schoner milieu én de beste dagprijzen verdienen met uw metaal afval. AVS Recycling zorgt zoals gezegd voor een verantwoorde verwerking van uw metalen. Voordat wij uw aluminium recyclen controleren wij eerst uw materialen op kwaliteit. Alleen zo kunnen wij zorgen voor een schoon eindproduct bij aluminium recyclen. Wilt u uw metalen inleveren? Daarvoor bent u van harte welkom bij AVS Recycling. Oók kunnen wij u passend advies geven over onze mogelijkheden. Bijvoorbeeld kunt u gebruik maken van onze containerservice*. Wij halen en brengen de container gratis op uw locatie.

Een schrootcontainer is namelijk zeer geschikt voor het inzamelen van grote hoeveelheden Aluminium recyclen. Daarnaast draagt onze service zorg voor een zeer snelle en ook effectieve afvoer van uw Aluminium. Bovendien verloopt het hele traject volgens de laatste en hoogste milieu eisen. Op deze manier kunt u er vanuit gaan dat uw metalen op de juiste wijze worden gerecycled. Dit uiteraard tegen de hoogste schrootprijzen. Kortom: voor Aluminium recyclen bent u bij AVS Recycling aan het juiste adres!

Aluminium recyclen

100% Aluminium recyclen

AVS Recycling koopt alle gangbare soorten Aluminium (non-ferro). Deze worden door ons gesorteerd, bewerkt en opgeslagen. Hierna vindt uw metaalafval de meest efficiënte weg per vrachtwagen of schip naar verschillende staalfabrieken in binnen- en buitenland.

Dit bespaart energie en primaire grondstoffen en is dus minder belastend voor het milieu en goed voor uw portemonnee. Tot slot wordt dit oude ijzer in de staalovens omgesmolten tot nieuw staal en kan het gebruikt worden voor nieuwe toepassingen. Zo kunt u uw aluminium recyclen en zorgen voor een beter milieu.

AVS Recycling levert bijdrage aan duurzaam milieu

AVS Recycling verwerkt al jaren allerlei soorten metalen. De kennis en het materieel zijn top en aanwezig. Samengevat u levert uw oud ijzer of autowrak in bij een goed georganiseerd bedrijf. Vooral dankzij een strakke planning garanderen wij onze klanten een wekelijkse afwikkeling tegen zeer goede prijzen! U kunt uw aluminium recyclen bij AVS Recycling. Wij zorgen voor een verantwoorde verwerking van uw metalen.

De scherpste prijs voor uw Ferro & Non-Ferro metaal?

Wij zijn er voor zowel de particuliere klant, de zelfstandig ondernemer als de zakelijke markt. Of het nu gaat om een op maat gemaakte offerte, de hoogste oud ijzer prijzen of deskundig advies, u bent bij AVS Recycling aan het juiste adres. Wilt u direct de scherpste prijs voor uw oud ijzer of oud metaal? Dan kunt u ons altijd een foto sturen via Whatsapp naar +316 – 12198086, u krijgt altijd een snel antwoord van ons!

Download de AVS Recycling mobiele applicatie

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele schrootprijzen? Hiervoor hebben wij een app laten ontwikkelen en op deze manier kunnen wij u altijd de juiste prijs tonen voor uw oud ijzer en metalen. Benieuwd naar de prijzen van dit moment? Download dan snel onze AVS Recycling app op uw telefoon.

Aluminium recyclen

apple store 1 | AVS Recycling | Metaalrecycling