Accu recyclen

Wanneer u zoekt naar accu recyclen bent u bij AVS Recycling aan het juiste adres. Zo is AVS Recycling uw partner op het gebied van afvalrecycling en verwerking van uw producten. Wanneer u beschikt over een voertuig zal u vanzelfsprekend ook beschikken over een accu. De toegevoegde accu in uw voertuig heeft een beperkte levensduur. Daardoor is het recyclen van accu’s aan de orde.

Doordat u uw accu’s kunt recyclen voorkomt u dat schadelijke stoffen in de natuur terechtkomen en daardoor vervuilend werken. Een accu recyclen gebeurt bij AVS Recycling met de uiterste precisie. Zo worden herbruikbare grondstoffen gewonnen en uiteindelijk verwerkt tot nieuwe producten. Een accu recyclen is niet alleen goed voor het milieu. Ook verdient u aan het inleveren van uw accu. Zo is uw accu geld waard. Aan de hand van de bij AVS Recycling bekende dagprijzen kunnen wij uw accu verwerken tot bruikbare materialen.

Container huren Vroomshoop AVS Recycling - metaal recycling

Accu recyclen

100% Recycling

AVS Recycling koopt alle gangbare soorten accu (non-ferro). Deze worden door ons gesorteerd, bewerkt en opgeslagen. Hierna vindt uw metaalafval de meest efficiënte weg per vrachtwagen of schip naar verschillende staalfabrieken in binnen- en buitenland. Dit bespaart energie en primaire grondstoffen en is dus minder belastend voor het milieu en goed voor uw portemonnee. Tot slot wordt dit oude ijzer in de staalovens omgesmolten tot nieuw staal en kan het gebruikt worden voor nieuwe toepassingen.

Grote hoeveelheden recyclen?

Ook wanneer u beschikt over grote hoeveelheden oud-ijzer-afval kunt u daarvoor AVS Recycling inschakelen. Zo beschikt AVS Recycling over diverse schrootcontainers welke wij gratis ophalen en brengen op uw locatie. Daardoor kunt u tijdens uw werkproces al starten met het scheiden van afvalsoorten. De ingeleverde metalen worden bij AVS Recycling verder gesorteerd en verwerkt tot bruikbare grondstoffen voor nieuwe producten. Daardoor draagt u bij aan een circulair systeem.

Meer weten over onze containerservice? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, of bel: 06-12198086

AVS Recycling - metaal recycling

Draag bij aan een duurzaam milieu

AVS Recycling verwerkt al jaren allerlei soorten metalen. De kennis en het materieel zijn top en aanwezig. Samengevat u levert uw oud ijzer of autowrak in bij een goed georganiseerd bedrijf. Vooral dankzij een strakke planning garanderen wij onze klanten een wekelijkse afwikkeling tegen zeer goede prijzen!

De scherpste prijs voor uw ferro & non-ferro metaal?

Wij zijn er voor zowel de particuliere klant, de zelfstandig ondernemer als de zakelijke markt. Of het nu gaat om een op maat gemaakte offerte, de hoogste oud ijzer prijzen of deskundig advies, u bent bij AVS Recycling aan het juiste adres. Wilt u direct de scherpste prijs voor uw oud ijzer of oud metaal?

Dan kunt u ons altijd een foto sturen via Whatsapp naar +316 – 12198086, u krijgt altijd een snel antwoord van ons!

Download de AVS Recycling mobiele applicatie

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele schrootprijzen? Hiervoor hebben wij een app laten ontwikkelen en op deze manier kunnen wij u altijd de juiste prijs tonen voor uw oud ijzer en metalen. Benieuwd naar de prijzen van dit moment? Download dan snel onze AVS Recycling app op uw telefoon.

Meer informatie over het recyclen van metalen? Neem dan contact op met AVS Recycling.

Download onze AVS Recycling app voor de laatste dagprijzen. Zo weet u handig en snel wat uw metaal waard is!

android store 1 | AVS Recycling | Metaalrecycling

apple store 1 | AVS Recycling | Metaalrecycling